Skyttesimulator

Skytte är intressant! Man blir koncentrerad och avslappnad på samma gång. I en simulator behöver du inte tänka på någon rekyl eller vädret, bara koncentrera dig på skyttet eller leka av dig en stund på de mer spelinriktade skjutövningarna.

Hästturer, skyttesimulator , mm
Upplev mer

Skyttesimulator


Välkommen att boka tid i vår skyttesimulator! För att komma igång, för seriös träning eler bara för att det är kul! Vi har haft t ex både gymnasieklasser och jägarexamenselever här, så det är minst sagt blandade grupper som kommer.


Adam är utbildad vilt- och naturvårdstekniker och har hållit ett flertal kurser i jägarexamen och har vana av att lära ut skytte från skolåldern och uppåt.


Skyttet sker alltså i skyttesimulator (laser) med enkla eller avancerade program för lerduvor, änder, vildsvin, hjort, mufflon, mm.Både riktiga, filmade djur och animerade. Se hur dina skott tar eller lek bara av dig en stund på lerduvorna eller med måltavla och pistol! Miljövänligt och rekylfritt! Enkelt och ekonomiskt! Väderoberoende!


Kom till oss i Vike Skola eller så kommer vi till er! Det som krävs är en ljus vägg att köra mot och möjlighet till mörkläggning. För jägare- och skytteträning, firmafesten, jippot, möhippan/svensexan, jägarexamenskursen, underhållning på årsmötet, kalaset eller bara för att man vill!


Mycket stabilt gevär och pistol för skyttet!


Prisexempel (inkl. personal):

Timme :                                                  500:-


From. timme 2-                          325:-/timme

Halvdag:                                               1350:-

Heldag:                                                2450:-

Jägarexamenselever:                         enl. ök.

Hyra enbart anläggning:                    enl. ök.

 

Du kan aldrig helt ersätta din skjutträning med en simulator, men du kan göra en hel del förbättringar som är svåra att korrigera på en bana då du bättre ser hur dina träffar tar med den simulator. Dessutom får du en oersättlig och sällan skådad mägdträning som är nästan omöjlig att få på annat sätt!


Ett lerduveskott inkl lerduva kostar idag ca 2,50 kr. 4 personer skjuter 2 serier var = 50 skott var = 500 kr. Det hinner man lätt på en timme, normalt hinner man minst 15 serier/timme. Då kan man dessutom se hur skotten tagit och kan reglera sitt skytte efter det! Och det är inga problem att övningsskjuta mitt under snöstorm och drivis…